نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی چگونگی گذران اوقات فراغت معلمان زن در شهر ری

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
فصل اول: کلیات (طرح تحقیق) 

طرح مسئله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف تحقیق
پیشینه تحقیق
فصل دوم: مرور رویکردهای نظری 

نگاهی اجمالی بر روند تاریخی اوقات فراغت
صور مختلف گذران اوقات فراغت در ایران
اوقات فراغت از دیدگاه اسلام
ادبیات موضوع تحقیق
اوقات فراغت از دیدگاه جامعه شناسان و اندیشمندان
چارچوب نظری
فرضیه های تحقیق
انواع وقت
ابعاد فراغت
متغیرها
فصل سوم: روش شناسی تحقیق 

روش تحقیق
تعریف مفاهیم
تعریف عملیاتی مفاهیم
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل اطلاعات 

تجزیه و تحلیل داده ها
آزمون فرضیه ها
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات 

نتیجه تحقیق
مشکلات تحقیق
پیشنهادات
منابع

نمونه پرسشنامه

چکیده

این تحقیق جهت بررسی چگونگی گذران اوقات فراغت معلمان زن شهرری می باشد. روش انجام این تحقیق کتابخانه ای و میدانی می باشد که تعداد ۴۰ پرسشنامه بین معلمان تعدادی از مدارس دخترانه راهنمایی و دبیرستان شهرری توزیع شد که تمامی این پرسشنامه ها برگردانده شدند.
این تحقیق ۶ فرضیه دارد که عبارتند از ۱) سنجش اینکه آیا بین میزان در آمد و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد یا خیر ؟
۲) سنجش این موضوع که آیا بین سن و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد یا خیر ؟ ۳) سنجش اینکه آیا بین وضعیت تاهل و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معنا داری وجود دارد یا خیر ؟ ۴) سنجش این موضوع که آیا بین سابقه و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد یا خیر ؟ ۵) سنجش این موضوع که آیا بین تعداد فرزندان و نحوه گذراندن اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد یا خیر ؟۶) سنجش این موضوع که آیا بین رشته تدریسی و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معنا داری وجود دارد یا خیر ؟
از فرضیه های بالا فرضیه های ۱ و ۳ رد شدند بقیه فرضیه ها معنا دار بودند. همچنین در این تحقیق جداول توصیفی و تحلیلی نیز ترسیم شده اند.

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی چگونگی گذران اوقات فراغت معلمان زن در شهر ری ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی چگونگی تأثیر رضایتمندی شغلی در افزایش بهره‌وری کارکنان دفتر مرکزی کمیته امداد امام خمینی (ره)

فهرست مطالب
عنوان
فصل اول: طرح تحقیق
۱-۱ مقدمه ۲
۲-۱ اهمیت و ضرورت تحقیق ۵
۳-۱ بیان مسأله ۶
۴-۱ اهداف تحقیق ۸
فصل دوم: ادبیات تحقیق
۱-۲ مقدمه ۱۱
۲-۲ پیشینه تحقیق ۱۱
بخش اول: مباحث نظری ۳۹
قسمت اول: تاریخچه ماهیت و ضرورت فشارهای عصبی و روانی ۳۹
الف: تاریخچه مطالعات مربوط به فشارهای عصبی و روانی ۳۹
ب: استرس و نگرش های مربوط به آن ۴۱
ج: ماهیت فشارهای عصبی  - روانی ۴۳
د: ضرورت مطالعه فشارهای عصبی و روانی ۴۵
قسمت دوم: عوامل ایجاد کننده فشارهای عصبی و روانی ۴۶
الف: عدم اطمینان و فقدان کنترل ۴۹
ب: سنگینی و سبک کار ۵۰
ج: عدم امنیت شغلی ۵۰
د: ارزیابی عملکرد ۵۱
قسمت سوم: پیامدهای فشارهای عصبی و روانی ۵۷
الف: علائم فیزیولوژیکی جسمانی ۵۷
ب: علائم روانی ۵۷
ج: علائم رفتاری ۵۷
- پیامدهای سازمانی فشارهای عصبی و روانی ۵۸
قسمت چهارم: مدیریت فشارهای عصبی و روانی ۵۹
الف: مدیریت بر استرس در سطح فردی ۵۹
ب: مدیریت بر استرس در سطح سازمانی ۶۰
قسمت پنجم: رضایت شغلی ۶۴
الف: تعریف رضایت شغلی ۶۴
ب: روش های اندازه گیری و رضایت شغلی ۶۵
ج: نظریه های رضایت شغلی ۶۶
د: عوامل ایجاد کننده رضایت شغلی ۶۷
هـ : پیامدهای رضایت شغلی ۶۸
بخش دوم: تاریخچه، اهداف و وظایف کمیته امداد امام خمینی (ره) ۷۰
۱- تاریخچه: ۷۰
۲- ارکان کمیته امداد امام خمینی (ره) ۷۲
۳- اهداف وظایف ۷۳
۴- فعالیت های عمده ۷۵
فصل سوم: روش تحقیق
۱-۳ روش تحقیق ۷۸
۲-۳ جامعه آماری ۷۸
۳-۳ حجم نمونه و روش نمونه گیری ۷۸
۴-۳ ابزار سنجش متغیرها ۷۸
۵-۳ روایی پرسشنامه ها ۷۹
۶-۳ روشهای جمع آوری اطلاعات ۷۹
۷-۳ روشهای آماری و تحلیل داده های تحقیق ۷۹
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده های تحقیق
تجزیه و تحلیل اطلاعات ۸۰
فصل پنجم: بحث و تفسیر نتایج پژوهش
۱-۵ نتایج مربوط به جداول توصیفی (تک بعدی) ۱۱۳
۲-۵ نتایج مربوط به جداول تحلیلی (دوبعدی) ۱۱۷
۳-۵ مشکلات و محدودیت های تحقیقی ۱۱۹
۴-۵ پیشنهادات ۱۲۰
- فهرست منابع ۱۲۲
- فهرست مجلات و پایان نامه ها ۱۲۴
- پیوست ها ۱۲۵
چکیده تحقیق
ماستری فراهانی، داود. بررسی چگونگی تأثیر رضایت‌مندی شغلی در افزایش بهره‌وری کارکنان دفتر مرکزی کمیته امداد خمینی (ره) به راهنمایی عزیزی، غلامرضا، بهمن ماه سال ۱۳۸۶٫
بیان مسأله
نیروی انسانی کمیاب ترین و گرانقیمت‌ترین سرمایه هر سازمانی به حساب می آید. نیروی کار مقدم بر سرمایه و مستقل از آن است. داشتن شغل برای تأمین معیشت زندگی از ضروریات زندگی است و امدادگران نیز از این قاعده مستثنی نیستند. هرچند که انسان در پی رسیدن به شغلی است که آرزوی آن را داشته لکن بسیاری از افراد به شغل موردنظر خود دست نمی یابند و ناگزیر در سایر مشاغل فعالیت می کنند. مدیران نیز بایستی توجه داشته باشند که برخوردی را که با سایر منابع مادی و شی‌ای سازمانی دارند نمی توانند با منابع انسانی داشته باشند زیرا که انسان موجودی با شعور و با احساساتی پیچیده است و اعتقادات و باورها، ارزشها بر عملکردش تأثیرگذار است.
اهداف پژوهش:
شناسایی، مهم  ترین عوامل ایجاد کننده رضایت شغلی در بین اعضای جامعه مورد بررسی، ارائه پیشنهادهای مناسب در جهت مدیریت صحیح بر رضایت شغلی در سازمان با توجه به نتایج حاصل از تحقیق.
روش شناسایی پژوهش:
پژوهش حاضر ازنوع کاربردی است وروش آن توصیفی است وبرای جمع آوری اطلاعات ازابزارپرسشنامه استفاده شده است.
جامعه آماری و نمونه گیری:
جامعه آماری، کارکنان معاونت اداری و مالی کمیته امداد امام خمینی (ره) دفترمرکزی است که تعداد آنها حدودا ۸۴نفرمی باشد.
نتیجه گیری وپیشنهادات:
با تأیید سؤالات وفرضیه‌‌های تحقیق، نتیجه می‌گیریم  که : میزان حقوق ومزایا، پاداش های پرداختی، برخورداری ازامکانات رفاهی، داشتن وسایل ودسترسی به ملزومات اداری، وضعیت فیزیکی محل کار، ارتباط دوستانه با همکاران، ارتباط آسان با مسؤول مستقیم ومدیران ارشد، رعایت عدالت وبرابری ازسوی مسؤولین ، شرکت دادن درتصمیمات مربوط به واحدشغلی، داشتن امنیت شغلی، گرفتن ترفیع ورسیدن به مقامات بالاتر، معنویت وجذابیت درکار، دستیابی به مهارت وخلاقیت های فردی ورسیدن به رشد فکری، تصمیم گیری راحت وبی دغدغه درانجام وظایف وبهادادن مدیران به تلاشها وکوششهای کارکنان می‌‍تواند دررضایت شغلی آنان اهمیت بسزایی داشته باشد.
باتوجه به نتایج تحقیق، می‌توان پیشنهادهایی را عنوان کرد که تدابیرو سیاست‌‌های مالی مناسب تربه منظوررفع نیازهای مالی وتصمیم‌گیری های اساسی درشغل خود وایجاد فضای کاری مناسب ودادن امنیت شغلی را می‌توان به عنوان پیشنهادهای این تحقیق عنوان کرد.
      فصل اول:
       طرح تحقیق
۱-۱مقدمه
وجود نیروی انسانی سالم یک دارایی بزرگ برای هرسازمان به حساب می آید. ازاین میان اهمیت روانی کارکنان کمتر ازسلامت جسمانی آنان نخواهد بود.
یک محیط کاری پرفشار می تواند برای سلامتی کارکنان به ویژه سلامت روانی آنان بسیارخطرناک باشد. عملکرد مطلوب کارکنان نیازمند این است که آنان ازکارخود رضایت کافی داشته ودارای انگیزه و روحیه مناسب باشند. بدیهی است که پاداش مؤثر دربهره وری نیروی کاربوده واثر مثبت دارد. آنچه امروز درعلم مدیریت مقبول افتاده اعتقاد براین است که انگیزه های کارکنان پایه های کارآیی واثربخش سازمان را تشکیل می دهند ومدیرانی که به موفقیت و اعتلای سازمان خود علاقمند هستند برای شناخت عواملی که بیشترین انگیزه را درکارکنان ایجاد می نمایند تلاش وکوشش می کنند.
اما این چیزی نیست که صرفا مربوط به حال باشد، بلکه درزمینه رضایت شغلی وعدم رضایت شغلی کارکنان تاکنون پژوهشهای زیادی توسط پژوهشگران مؤسسه ها ومراکز پژوهش مختلف جهان صورت گرفته است. نظریه های مختلفی توسط روانشناسان وعلمای مدیریت دراین زمینه ها صورت گرفته است. نظریه های مختلفی توسط روانشناسان وعلمای مدیریت دراین زمینه ها ارائه شده است وشاید بتوان تیلوررا جزء اولین نظریه پردازان دراین زمینه دانست. به عقیده تیلور برای اینکه مدیریت سازمان به نوآفرینی کارکنان امیدوارباشد لازم است برای کارکنان انگیزش وپاداش ویژه ای فراهم آوردکه ازآنچه به یک کارگرمتوسط درهرپیشه‌ای  داده می شود افزونترباشد.
اما رضایت شغلی خود تعیین کننده بسیاری ازمتغیرهای سازمانی است. مطالعات متعدد نشان داده است رضایت شغلی ازعوامل مهم افزایش بهره وری، دلسوزی کارکنان نسبت به سازمان ، تعلق ودلبستگی آنان به محیط کار وافزایش کمیت وکیفیت کار، برقراری روابط خوب و انسانی درمحل کار، ایجاد ارتباطات صحیح، بالا بردن روحیه عشق وعلاقه به کاراست. تردید نیست که هرسازمان خود یک ارگانیسم منحصربه فرداست ونخستین عامل آن، انسان و توجه به کارکنان است.
منابع انسانی وبهره گیری بجا وشایسته ازآن، ازکارآمدترین راههای رهایی ازتنگناها و دشواری های توسعه اقتصادی، اجتماعی وآموزشی است. زیرا منابع انسانی و نیروی کارآمد، بنیادی ترین عامل تولیدوسازندگی ورشد وتکامل است. همین نگرش منجر به ایجاد تحولات جدید درمدیریت، سبک های رهبری، مدیریت منابع وگسترش فکر مدیریت مشارکتی و توجه به رفتار، شخصیت و ویژگی های روانی کارکنان شده است. ازجمله تلاشهای مدیریت درجهت منابع انسانی، ایجاد رضایت درکارکنان وجلوگیری ازعدم رضایت آنها است.
با وجود این وبه رغم آنکه تاکنون بیش ازهزاران مقاله درباره رضایت شغلی به چاپ رسیده است، اما هنوزاطلاعات زیادی درباره این مفهوم وجود ندارد ودلیل عمده این مطلب است که سنجش و اندازه گیری این سازه به گونه بسیار وحشتناکی ناچیزبوده است.
بنابر این به نظرمی رسد اجرای پژوهش هایی که بتواند به گونه فراگیر کاستی ونارسائی های مربوط به شناخت واندازه گیری رضایت شغلی را برطرف کند ضروری باشد. پژوهش هایی که بتواند ازیک سو به تبیین وگسترش بنیانهای نظری وعملی سازه رضایت شغلی کمک کند وازسوی دیگر برای تعیین واجرای سیاست ها، خط مشی های سازمانی ومدیریت منابع نیروی انسانی کاربرد پذیرباشد.
با توجه به نتایج تحقیق، می‌توان پیشنهادهایی را عنوان کرد که تدابیر و سیاست‌های مالی مناسب توجه منظور رفع نیازهای مالی و تصمیم‌گیری‌های اساسی در شغل خود و ایجاد فضای کاری مناسب و دادن  امنیت شغلی را می توان به عنوان پیشنهادهای این تحقیق عنوان کرد.

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی چگونگی تأثیر رضایتمندی شغلی در افزایش بهره‌وری کارکنان دفتر مرکزی کمیته امداد امام خمینی (ره) ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی چگونگی آموزش از راه دور دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در ایران

خلاصه :
این مقاله درصدد است تا ضمن تبیین مبانی، چگونگی و چیستی آموزش از راه دور، به تناسب سازی این آموزش‌ها در کشور اشاره داشته باشد، به همین مناسبت مبانی و تعاریف آموزش از راه دور و رویکردهای متفاوت مورد بررسی قرار گرفته پس از تشریح رویکرد تلفیقی، به تشریح وضعیت آموزش از راه دور در آموزش و پرورش ایران پرداخته است و در این راستا روش‌ها و فرایندهای اجرایی و چالش‌ها و دغدغه‌های مهم در شکل گیری این آموزش‌ها بیان شده است.
آنچه حائز اهمیت است آنکه، آموزش از راه دور در کشورما در ابتدای راه است و برای پیشرفت و گسترش آن باید فعالیت‌های در خور فکری و عملی بسیاری به مدد آید.

 طرح تحقیق
از آنجا که تحقیق به صورت کتابخانه‌ای می‌باشد، داده‌های آماری موجود نیست و از منابع کتابخانه‌ای استفاده شده است، لذا جامعه آماری تحقیق عملاً منابع و گردهمایی‌های آموزش از راه دور، کتاب راهبردهایی برای مدیران مراکز آموزش از راه دور، پرورش نسل خلاق در ایران، مقدمه‌ای بر آموزش از راه دور، جزوه آموزش سیر تحول تاریخی آموزش از راه دور و ماهنامه پژوهشی مجلس شورای اسلامی می‌باشد.

فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه
بیان مسأله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف
– اهداف کلی
– اهداف جزئی
– سوالات تحقیق
تعریف مفهومی واژه‌ها
فصل دوم
پیشینه و تاریخچة آموزش از راه دور
مسایل بنیادی درآموزش از راه دور
– رویکردهای اساسی آموزش از راه دور
– علل پیدایش آموزش از راه دور
– مزایا و امکانات آموزش از راه دور
– آموزش از راه دور ورویکردهای آموزشی و یادگیری
– تکامل نسلی آموزش از راه دور
ارکان، ویژگی‌ها و مبانی آموزش از راه دور
آموزش از راه دور در آموزش و پرورش ایران
تفاوت‌های موجود بین دانش آموزان نظام حضوری و فراگیران آموزش از راه دور
طبقه بندی مخاطبین
روش‌ها و فرایندهای اجرایی تحصیل درآموزش از راه دور
چالش‌ها و دغدغه‌های مرتبط با آموزش از راه دور
فصل سوم
روش تحقیق
فصل چهارم
طرح تحقیق
فصل پنجم
یافته‌ها و نتایج
محدودیت‌های تحقیق
راه کارهای پیشنهادی تحقیق
منابع و مآخذ
پیوست‌ها
فهرست اشکال و جداول
شکل شماره ۱ – رویکردهای آموزشی و یادگیری
شکل شماره ۲- فرایند اجرایی تحصیل در آموزش از راه دور
شکل شماره۳- چرخه اصلاح و توسعه رفتار از طریق آموزش
جدول شماره ۱- مقایسه فراگیری نظام رایج حضوری با فراگیران نظام آموزش از راه دور

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی چگونگی آموزش از راه دور دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی تیپ شخصیتی(درون گرا- برون گرا) در بازیگران گروه های مختلف تئاتر

فهرست مطالب

چکیده ۱

فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه ۳
بیان مسئله ۸
اهمیت و ضرورت تحقیق  ۱۱
پرسش های پژوهشی  ۱۲
فرضیه های پژوهشی  ۱۲
تعریف مفهومی  ۱۲
تعریف عملیاتی  ۱۲

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق
تاریخچه ی در ارتباط با موضوع شخصیت  ۱۴
تعاریف شخصیت  ۱۶
عوامل موثر در تعیین شخصیت  ۲۵

شکل گیری شخصیت  ۲۸
رشد شخصیت  ۲۹
ابعاد شخصیت  ۳۰
نظریه های شخصیت  ۳۵
تیپ شناسی شخصیت ویلیام شلدون  ۴۳
تیپ شناسی شخصیت امیل کرچمر  ۴۳
تیپ شناسی شخصیت یونگ  ۴۴
نظریه ریموند بی کتل  ۴۵
نظریه هانس جی آیزنگ  ۵۰
نظریه پنج عامل رابرت مک کری و پل کاستا  ۵۱
نظریه خلق وخو آرنولد باس و رابرت پلامین ۵۲
دیدگاه فطری درمورد صفات شخصیتی  ۵۴
تئاتر چیست  ۶۴
نظریه خاستگاه آیینی  ۷۰
نظریه های دیگر درباره خاستگاه آیینی  ۷۴
تئاتر کلاسیک و شخصیت بازیگران تئتار کلاسیک  ۸۰
تئاتر نئوکلاسیک و شخصیت بازیگران تئاتر نئوکلاسیک ۸۴
تئاتر مدرنیسم و شخصیت بازیگران تئاتر مدرنیسم ۸۸

فصل سوم: روش تحقیق
مقدمه  ۹۲
جامعه آماری  ۹۲
نمونه و روش نمونه گیری  ۹۲
ابزار اندازه گیری  ۹۲
آزمون شخصیتی آیزنگ  ۹۳
اعتبار و روایی پرسشنامه شخصیت آیزنگ  ۹۵
روش اجرای تست آیزنگ ۹۵

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل آماری
مقدمه ۹۸
تجزیه و تحلیل فرضیات  ۹۸
جدول شاخص های آمار توصیفی ۲ متغیر سبک های تئاتر و نوع شخصیت  ۹۹
جدول بررسی فرضیه  ۱۰۱

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
خلاصه  ۱۰۵
محدودیت های پژوهش  ۱۰۷
پیشنهادات پژوهش  ۱۰۸
بحث و نتیجه گیری  ۱۰۹
منابع  ۱۱۱
ضمایم  ۱۱۴

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی تیپ شخصیتی(درون گرا- برون گرا) در بازیگران گروه های مختلف تئاتر ,
:: بازدید از این مطلب : 392
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی تفاوت سبک اسنادی کودک عادی و کودک عقب مانده ذهنی

فهرست مطالب
مقدمه

فصل اول
بیان مسئله

فرضیه تحقیق
تعاریف عملیاتی

فصل دوم:
پیشینه تحقیق

سابقه پژوهش
نظریه هایدر
جونز ودیویس
هارولد کلی
شیور
سه بعدی واینر
خطاها و سوگیری اسناد
سوگیری مربوط به جنس
اسنادها درمورد خود
عاملان در برابرناظران
سبکهای انتسابی
نتسابهای درماندگی انسان
اسناد مربوط به بازده
اسناد بعد از موفقیت وشکست
اسنادها ورفتار
تعریف استثنایی
گروهبندی دانش آموزان استثنایی
تاریخچه عقب ماندگی ذهنی
تعریف عقب ماندگی ذهنی
رفتار سازشی
طبقه بندی کودکان عقب مانده
گروه آموزش پذیر
تحقیقات داخلی وخارجی

فصل سوم:
روش اجرای تحقیق

روش طرح وتحقیق
جامعه آماری
نمونه آماری
ابزار تحقیق
روش اجرای تحقیق
روش تجزیه وتحلیل

فصل چهارم :
تجزیه وتحلیل اطلاعات

فصل پنجم :
بحث ونتیجه گیری

نتیجه گیری
پیشنهادات
محدودیتهاومشکلات
منابع
ضمائم

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی تفاوت سبک اسنادی کودک عادی و کودک عقب مانده ذهنی ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی تاثیرات مشاوره گروهی والدین به شیوه شناختی رفتاری درکاهش نشانه‌های اضطراب کودکان

فهرست مطالب

چکیده :
فصل اول :کلیات پژوهش
مقدمه
بیان مسئله :
اهمیت و ضرورت مساله
اهداف پژوهش
پرسشها و فرضیه‌های پژوهش
فرضیه‌های تحقیق:
تعاریف نظری و عملیاتی متغیرها
تعریف نظری مشاوره گروهی به شیوه شناختی رفتاری :
اضطراب کودکان

فصل دوم : ادبیات پیشینه‌ پژوهش
مقدمه:
الف – مبانی نظری
اضطراب کودکی
تعریف و طبقه بندی
اضطراب
علائم رایج اضطراب
ترس
انواع ترسهای دوران کودکی
نوزادی
اوایل کودکی
کودک مدرسه‌ای
نگرانی
ترس در برابر اضطراب
علائم عمومی اضطراب در کودکان
اختلال‌های اضطرابی در کودکان
اختلال اضطراب جدایی:
اختلال وحشتزدگی
مدرسه هراسی
اختلال اضطراب فراگیر (GAD)
اختلال وسواس فکری و عملی
اختلال فشار روانی پس از سانحه
مفهوم سازی عمومی اختلال‌های اضطرابی
۱٫ نشانه‌های جسمانی و بدنی
۲٫ آشفتگی‌های ذهنی و شناختی:
۳٫ اجتناب‌ها و واکنش‌های رفتاری
همه گیر شناسی اختلال‌های اضطرابی کودکان و نوجوانی
جدول ۲-۱ میزان شیوع اختلال‌های اضطرابی در کودکان و نوجوانان (بیدل و ترنر، ۲۰۰۵)
جدول ۲-۲ میزان همبودی نمونه‌هایی از کودکان که تشخیص اولیه اختلال اضطرابی داشته‌اند. (بیدل و ترنر ۲۰۰۵)
دیدگاههای مختلف در مورد اضطراب
۱٫ دیدگاه روان پویایی
۲٫ دیدگاه زیست شناختی
دیدگاه سالیوان
دیدگاه هورنای
دیدگاه اتو رنک
دیدگاه آدلر
دیدگاه رفتاری
دیدگاه شناختی
دیدگاه وجودی
دیدگاه فرد مدار
دیدگاه گشتالت درمانی
دیدگاه سیستمی
شیوه‌های ارتباطی والدین و تاثیر بر اضطراب کودکان
درمان شناختی- رفتاری CBT
CBT چگونه عمل می‌کند
چطور فردی می‌تواند این تغییرات رفتاری را بدست آورد؟
درمان اختلال‌های اضطرابی
۱٫ حساسیت زدایی منظم
۲٫ غرقه سازی (درمان با غرقه سازی تجسمی)
۳- الگو برداری
۴٫ کنترل اضطراب
خود گویی مثبت
کنترل هراسها
مداخله مرتبط با والدین
مشارکت خانواده در درمان CBT
دارو درمانی
پیشنهاداتی برای والدین با کودکان مضطرب:
تاثیر محیط و وراثت بر اضطراب کودکان
تاثیر اضطراب بر تحصیل کودکان
روش مشاوره گروهی
قوانین اساسی گروه
فرایند مشاوره گروهی به شیوه شناختی رفتاری
اهداف درمانی گروه درمانی به شیوه شناختی رفتاری
تحقیقات انجام گرفته در داخل و خارج کشور
تحقیقات انجام گرفته در ایران
جمع بندی و نقد و بررسی پژوهشهای انجام شده

فصل سوم : روش اجرای پژوهش
الف )‌ طرح پژوهش
نمونه و نمونه گیری:
نمونه مورد مطالعه و روش نمونه گیری
ابزارهای اندازه گیری متغیرها
پرسشنامه علائم مرضی کودک (CSI-4)
مقیاس‌های پرسشنامه علائم مرضی (CSI4)
گروه A- اختلال کاستی- بیش فعالی
گروه B- اختلال لجبازی و نافرمانی (سوالات ۲۶-۱۹ در هر یک از پرسشنامه‌های والد و معلم)
گروه C- اختلال سلوک (سوالات ۴۱-۲۷ در هر یک از پرسشنامه‌های والد و معلم)
گروه D- اختلالات اضطرابی
گروه E- اختلالات اضطرابی و تیک
گروه G- اختلالات خلقی
گروه H- اختلالات فراگیر رشدی (PDD)
گروه I- اختلالات اضطرابی
گروه J- اختلال اضطرابی
گروه K اختلالات دفع
متغیرها:
اعتبار و روایی پرسشنامه (CSI4)
مدت زمان اجرای پرسشنامه:
شیوه نمره گذاری
روش جمع آوری داده‌ها

فصل چهارم : یافته‌های پژوهش
۱٫ توصیف داده‌ها:
نمودارهای مربوط به آمار توصیفی
نمودار۱-۴ نمرات مربوط به پیش آزمون اضطراب فراگیر (درگروه آزمایش)
نمودار۲-۴: نمرات مربوط به پیش آزمون اضطراب فراگیر (درگروه کنترل )
نمودار۳-۴نمرات مربوط به پس آزمون اضطراب فراگیر (درگروه آزمایش)
نمودار۴-۴: نمرات مربوط به پس آزمون اضطراب فراگیر (درگروه کنترل )
نمرات هراس اجتماعی گروه کنترل در پیش آزمون نمودار۵-۴
نمرات هراس اجتماعی گروه آزمایش در پیش آزمون نمودار۶-۴
نمرات هراس اجتماعی گروه کنترل در پس آزمون نمودار۷-۴
نمرات هراس اجتماعی گروه آزمایش در پس آزمون نمودار۸ -۴
نمرات –اضطراب جدایی گروه آزمایش در پیش آزمون نمودار۹-۴
نمرات اضطراب جدایی گروه کنترل در پیش آزمون نمودار۱۰-۴
نمرات اضطراب جدایی گروه آزمایش در پس آزمون نمودار۱۱-۴
نمرات اضطراب جدایی گروه کنترل در پس آزمون نمودار۱۲-۴
تحلیل داده‌ها
پرسش پژوهش
جدول ۳-۴ آمار توصیفی مربوط به نمرات اضطراب فراگیر
جدول ۴-۴ آزمون لون برای برابری واریانس‌ها
جدول ۵-۴ جدول ANCOVA اثرات بین آزمودنی‌ها (اضطراب فراگیر)
جدول ۶-۴ آمار توصیفی مربوط به نمرات هراس اجتماعی
جدول ۷-۴ آزمون لون برای برابری واریانس‌ها
جدول ۸-۴ جدول ANCOVA آزمون اثرات بین آزمودنی‌ها (هراس اجتماعی)
جدول ۹-۴ آمار توصیفی مربوط به نمرات اضطراب جدایی
جدول ۱۰-۴ آزمون لون برای برابری واریانس‌ها
جدول ۸-۴ جدول ANCOVA آزمون اثرات بین آزمودنی‌ها (اضطراب جدایی)

فصل پنجم : بحث ونتیجه گیری
الف )‌بررسی فرضیه‌ها
پرسش اول :
پرسش دوم :
این نتیجه با نتایج حاصل از پژوهشهای :
پرسش سوم :
محدودیتها
پیشنهادات :
الف : پیشنهاد به پژوهشگران بعدی
ب: پیشنهادات کاربردی

منابع و مأخذ
منابع فارسی :
منابع لاتین:
ضمائم
پرسشنامه علائم مرضی کودکان (CSI-4) – ( براساس DSM IV) – فرم ویژه معلمان
پرسشنامه علائم مرضی کودکان (CSI-4) – (‌براساس DSM IV) – فرم ویژه والدین

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی تاثیرات مشاوره گروهی والدین به شیوه شناختی رفتاری درکاهش نشانه‌های اضطراب کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی تأثیر نگرشهای صمیمانه والدین بر تأیید و عزت نفس فرزندان مقطع سوم دبیرستان

فهرست مطالب

فصل اول
مقدمه ۶
بیان مسئله ۸
اهداف تحقیق ۹

فصل دوم
انگیزه هاى فیزیولوژیائی در سطح تحقق نفس ۱۴
تفاوت عز نفس با خود پنداره ۲۱
ریشه ها و ابعاد عزت نفس  ۲۲
عزت نفس بالا و پایین  ۲۶
شیوه پرورش  ۲۸
بدرفتاری جسمانی یا جنسی  ۲۹
ظاهر جسمانی  ۳۰
تغییرات در خود پنداره  ۳۳
تغییرات در عزت نفس  ۳۵
راههایی بسوی هویت  ۳۷
عواملی که بر رشد هویت تأثیر می گذارند  ۴۰

فصل سوم
جامعه تحقیق  ۴۴
روش نمونه گیرى  ۴۵
اعتبار و روانی ابزار تحقیق  ۴۶
روش آمارى  ۴۷

فصل چهارم
جداول پرسشنامه  ۵۰
یافته ها و تجزیه و تحلیل داده ها  ۵۱
یافته ها و تجزیه و تحلیل آنها  ۵۵

فصل پنجم
بحث و نتیجه گیرى  ۵۸
پیشنهادات  ۶۰
پرسشنامه عزت نفس  ۶۱
مقیاس تأیید خویشتن راتوس  ۶۵
منابع  ۷۱

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی تأثیر نگرشهای صمیمانه والدین بر تأیید و عزت نفس فرزندان مقطع سوم دبیرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 236
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی تأثیر میزان تحصیلات بر ملاکهای ازدواج در بین دانشجویان

فهرست مطالب

- چکیده
- پیشگفتار
فصل اول : ” طرح تحقیق”
- مقدمه
۱-۱- بیان مسئله
۲-۱- سئوال تحقیق
۳-۱- اهداف تحقیق
۴-۱- ضرورت و اهمیت تحقیق

فصل دوم: ” ادبیات تحقیق”
الف- ازدواج
۱-۱-۲- تعریف ازدواج
۲-۱-۲- ازدواج بعنوان یک پدیده اجتماعی و تحول آن
۳-۱-۲- انواع ازدواج و معیارهای آن
۴-۱-۲- تاریخ تحولات خانواده و ازدواج در ایران
ب- پیشینه تحقیق
۱-۲-۲- تحقیقات داخلی
۲-۲-۲- تحقیقات خارجی
ج- چارچوب نظری
۱-۳-۲- نظریه همسان همسری
۲-۳-۲- نظریه نیازهای شخصیتی مکمل
۳-۳-۲- نظریه مجاورت مکانی (همجواری)
۴-۳-۲- نظریه تأثیر تصور از والدین در انتخاب همسر
۵-۳-۲- تئوری تصور از همسر مطلوب
- بسوی یک نظریه ترکیبی
۶-۳-۲- نظریه مبادله
- بیان فرضیه ها
- مدل تحلیلی

فصل سوم: ” چارچوب روش تحقیق”
۱-۳- روش تحقیق
۲-۳- تکنیک جمع آوری اطلاعات
۳-۳- اعتبار و روائی
۴-۳- نمونه تحقیق
۵-۳- روش نمونه گیری و تعیین حجم نمونه
۶-۳- روشهای آماری تجزیه و تحلیل اطلاعات
۷-۳- زمان و مکان تحقیق
۸-۳- کاربرد علمی و عملی پژوهش
۹-۳- متغیرهای تحقیق
۱۰-۳- تعاریف عملیاتی متغیرهای تحقیق
فصل چهارم :
توصیف داده ها
فصل پنجم:
- نتیجه گیری
- محدودیت ها
- پیشنهادات
- منابع و مأخذ
- پیوستها

فهرست جداول
جدول ۱-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱ (زیبایی ظاهری) ۹۹
جدول ۲-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲ (آراستگی ظاهری) ۱۰۰
جدول ۳-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۳ (خوش اندام بودن) ۱۰۱
جدول ۴-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۴ (سن همسر) ۱۰۲
جدول ۵-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۵ (خواندن قرآن و کتابهای دینی) ۱۰۳
جدول ۶-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۶ (رعایت حجاب) ۱۰۴
جدول ۷-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۷ (روزه گرفتن) ۱۰۵
جدول ۸-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۸ (فامیل بودن همسر) ۱۰۶
جدول ۹-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۹ (همشهری بودن همسر) ۱۰۷
جدول ۱۰-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۰ (زبان و قومیت یکسان) ۱۰۸
جدول ۱۱-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۱ (شغل پدر همسر) ۱۰۹
جدول ۱۲-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۲ (شغل مادر همسر) ۱۱۰
جدول ۱۳-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۳ (درآمد پدر همسر) ۱۱۱
جدول ۱۴-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۴ (درآمد مادر همسر) ۱۱۲
جدول ۱۵-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۵ (تحصیلات پدر همسر) ۱۱۳
جدول ۱۶-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۶ (تحصیلات مادر همسر) ۱۱۴
جدول ۱۷-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۷ (درآمد همسر) ۱۱۵
جدول ۱۸-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۸ (تحصیلات تحصیلات همسر) ۱۱۶
جدول ۱۹-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۱۹ (شغل همسر) ۱۱۷
جدول ۲۰-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۰ (مهریه) ۱۱۸
جدول ۲۱-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۱ (جهیزیه) ۱۱۹
جدول ۲۲-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۲ (اهمیت توجه به نظر والدین) ۱۲۰
جدول ۲۳-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۳ (همسان تحصیلی) ۱۲۱
جدول ۲۴-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۴ (میزان تحصیلات همسر) ۱۲۲
جدول ۲۵-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۵ (اعتقاد دینی خود فرد) ۱۲۳
جدول ۲۶-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۶ (تناسب سنی) ۱۲۴
جدول ۲۷-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۷ (سن مورد نظر برای همسر) ۱۲۵
جدول ۲۸-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۸ (مقبولیت اجتماعی خانواده همسر) ۱۲۶
جدول ۲۹-۴- فراوانی و درصد پاسخ های آزمودنیها به سئوال شماره ۲۹ (اصالت خانواده همسر) ۱۲۷
جدول ۳۰-۴- فراوانی و درصد آزمودنیها به تفکیک جنس ۱۲۸
جدول ۳۱-۴- فراوانی و درصد آزمودنیها به تفکیک تحصیلات ۱۲۹
جدول ۳۲-۴- فراوانی و درصد آزمودنیها به تفکیک سن ۱۳۰
جدول ۳۳-۴- فراوانی و درصد آزمودنیها به تفکیک جنس و سطح تحصیلات ۱۳۱
جدول ۳۴-۴- خلاصه شاخص های آماری نمره های آزمایشی در ملاکهای ازدواج ۱۳۲
جدول ۳۵-۴- خلاصه نتایج تحلیل و اریانس یک طرفه (به تفکیک چهار گروه سنی) ۱۴۱
جدول ۳۶-۴- خلاصه نتایج آزمون t گروههای مستقل (به تفکیک جنس) ۱۴۳
جدول ۳۷-۴- خلاصه نتایج آزمون t گروههای مستقل (به تفکیک سطح تحصیلات) ۱۴۵

فهرست نمودارها
شکل ۱ : نمودار ستونی فراوانی آزمودنی ها به تفکیک جنس ۱۲۸
شکل ۲ : نمودار ستونی فراوانی آزمودنی ها به تفکیک تحصیلات ۱۲۹
شکل ۳ : نمودار ستونی فراوانی آزمودنی ها به تفکیک سن ۱۳۰
شکل ۴ : نمودار ستونی فراوانی آزمودنی ها به تفکیک جنس و سطح تحصیلات ۱۳۱
شکل ۵ : هیستوگرام نمره های آزمودنی ها در ملاک زیبایی ظاهری ۱۳۴
شکل ۶ : هیستوگرام نمره های آزمودنی ها در ملاک اعتقاد مذهبی ۱۳۵
شکل ۷ : هیستوگرام نمره های آزمودنی ها در ملاک قومیت ۱۳۶
شکل ۸ : هیستوگرام نمره های آزمودنی ها در ملاک رفاه مادی ۱۳۷
شکل ۹ : هیستوگرام نمره های آزمودنی ها در ملاک سطح تحصیلات همسر ۱۳۸
شکل ۱۰ : هیستوگرام نمره های آزمودنی ها در ملاک سن همسر ۱۳۹
شکل ۱۱ : هیستوگرام نمره های آزمودنی ها در ملاک اصالت

چکیده
از آنجایی که بررسی و شناخت ملاکهای همسرگزینی موجبات تشکیل خانواده سالم را برای جوانان در آستانه ازدواج فراهم می سازد، بسیار حائز اهمیت است.
لذا در این پژوهش سعی شده به مهم ترین ملاکهایی که در همسرگزینی افراد تحصیل کرده نقش دارند اشاره گردیده و میزان تأثیرگذاری هر یک از این عوامل در امر ازدواج بررسی و شناخته شود. در این راستا، هدف تحقیق “بررسی میزان تأثیر پذیری ملاکهای ازدواج از میزان تحصیلات (دانشگاهی) است”.
چارچوب تئوریک این بررسی را دیدگاههای همسان همسری، مجاورت مکانی و تئوری مبادله تشکیل میدهند ، بر اساس این تئوریها فرضیاتی مطرح و به معرض آزمون گذارده شده اند. در این پژوهش بواسطه ویژگی موضوع مورد مطالعه از روش “پیمایش” بعنوان یک روش تحقیق مناسب این قبیل تحقیقات استفاده شده و ابزار گردآوری اطلاعات نیز پرسشنامه می باشد، که در بین یک نمونه (۱۹۶) نفری از دانشجویان کارشناسی ترم اول و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن (در پاییز ۸۴) توزیع و پس از تکمیل جمع آوری گردید. تجزیه و تحلیل داده ها به روش مقایسه ای و با استفاده از آزمون “t” استیودنت صورت گرفت.
نتایج نهایی تحقیق نشان داد که ، از بین هفت فرضیه مطرح شده، صرفاً فرضیه های همگنی سنی و همگنی تحصیلی با میزان تحصیلات در امر ازدواج رابطه معنی داری دارند. بدین معنی که جوانان تحصیل کرده (در جامعه آماری دانشجویان) گرایش بیشتری به ازدواج با کسانی را دارند که از نظر تحصیلات و سن مشابه آنان باشند. ولی ملاکهای زیبایی ظاهری، اصالت خانواده و رفاه مادی هر چند از نظر دانشجویان مورد بررسی اهمیت زیادی در امر ازدواج دارند، امّا متأثر از متغیر تحصیل نمی باشند، و ملاکهای قومیت و اعتقاد دینی نیز صرف نظر از میزان تحصیلات، در حد متوسط مورد توجه دانشجویان جامعه آماری بوده است.

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی تأثیر میزان تحصیلات بر ملاکهای ازدواج در بین دانشجویان ,
:: بازدید از این مطلب : 814
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود روش تحقیق بررسی نگرش دبیران و دانش اموزان دختر مقطع متوسطه نسبت به اجرای طرح لباس متحدالشکل

مقدمه :
انسان خلیفه الله در زمین می باشد، از آنچه خداوند به عنوان امانت در اختیار انسان قرار داده است، فطرت اوست که نیازهای اساسی انسان را در بر دارد. از جمله نیازهای انسان که در روانشناسی و علوم اجتماعی مورد بحث قرار گرفته است نیاز زیبادوستی انسان است.
در عصر حاضر که جهانیان در تلاشند در عرصه ی تعلیم و تربیت بهترین نسل را به دنیا عرضه کنند و بسیاری دیگر نیز در تلاشند فرهنگ های دیگر را مسخ و فرهنگ  و تمدن خود را بر جهان مسلط سازند و به عبارتی دیگر در این عرصه که تهاجم فرهنگی بیداد می کند و استعمارگران در هر حال کوشش های بی ثمری داشته و نتوانسته اند مستعمرات از دست رفته ی خود را بازیابند، دست به تلاش های جدید می زنند تا اذهان جوانان و نوجوانان را به سوی خود و جلوه های کاذبشان جذب کنند.
یکی از مقاصد استعمار فرهنگی در کشورهای استعمارزده و از جمله در کشور ما ایجاد انحراف در بین جوانان می باشد که از طریق نفوذ در تار و پود افکار، عادات، آداب و رسوم زندگی ملت های تحت سلطه و بخصوص قشر جوان سعی می کنند تا جامعه را از اندرون در جهت مطلوب خویش پیش ببرند و فرهنگ اصیل آن ها را با انواع دسیسه ها و طراحی ها و هزاران حیله از دست آنان بگیرند و فرهنگ خاص خود را جایگزین آن نمایند تا بتوانند این قشر را به زیر سلطه ی فرهنگی خویش درآورند. از جمله مسائلی که در پایه های فرهنگی اصیل یک ملت می تواند مؤثر باشد، سبک پوشش آن ملت است که این موضوع خود در جامعه ی ما چشمگیر است. (غلامعلی حداد عادل، ۱۳۷۲، ص ۷)
در مسئله ی پوشش باید فرهنگ ایرانی و اسلامی احیا شود و نوجوانان و جوانان که سازندگان آینده کشور هستند باعث جاودان ماندن عقاید ایرانی و اسلامی باشند. نیاز به نوجویی و نوخواهی در کودک و نوجوان کاملاً مشهود است و ایشان برای ابراز شخصیت و جلب توجه دست به هر کاری می زنند که گاهی در همه جا و مخصوصاً محیط مدرسه مناسب نیست. وظیفه ی اولیای مدرسه است که بهترین الگوی انسانی را ترویج دهند و برای آن راه های مختلفی وجود دارد.
انسان اسلام خود را شریف تر از آن می داند که به جسمش شناخته شود و وظیفه ی خود را خطیرتر از آن می بیند که تنها به بدن نمایی و آرایش جسم بپردازد.
انسان، در همه ی بینش های معنوی و از جمله در اسلام، برای آن لباس به تن نمی کند که تن را عرضه کند، بلکه لباس می پوشد تا خود را بپوشد. لباس برای او یک حریم است. به منزله ی دیوار دژی است که تن را از دستبرد محفوظ می دارد و کرامت او را حفظ می کند.
لباس برای آن است که تحریک جنسی را کم کند، نه آنکه بر قدرت تحریک بیفزاید. لباس «پوست دوم» انسان نیست بلکه «خانه ی اول» اوست.
انسان اسلام، کمال خود را در آن نمی بیند که تن خویش را چون کالایی تزیین کند و به راه اندازد و بفروشد، بلکه به جای آنکه تن خود را به خلق بفروشد، جان خود را به خدای خویش می فروشد.
برپایه ی همین رابطه ی تنگاتنگ فرهنگ و لباس است که می گوییم: لباسی باید بر تن نمود، که نمودار فرهنگ و بینش ما باشد و در تناسب و هماهنگی کامل با اعتقاد و ایمانمان. لباسی که نمایشگر استقلال فرهنگی ما و مظهر وفاداری و سرسپردگی ما به عقیده و آرمانمان و پرچم حرّیت و آزادگی مان باشد. (ستار هدایتخواه، ۱۳۷۵، ص ۱۵ و ۱۶)
در این پژوهش سعی می شود با توجه به محدودیت ها نگرش دبیران و دانش آموزان آن ها نسبت به اجرای طرح لباس متحد الشکل در مدارس متوسطه مورد بررسی قرار گیرد تا با اجرای این طرح در مدارس و نادیده گرفتن تفاوت های طبقاتی، مدارس جبهه ی مبارزه با تهاجم فرهنگی و پیشبرد دانش آموزان در جهت اهداف آنان و همچنین اهداف نظام آموزش و پرورش باشد.

فهرست مطالب :
فصل اول
مقدمه     ۱
بیان مسئله     ۳
اهمیت و ضرورت مسئله پژوهش     ۵
اهداف پژوهش     ۸
فرضیه های پژوهش     ۹
نامگذاری متغیرهای موجود در فرضیه و انواع آن     ۱۰
متغیرهای تعدیل کننده     ۱۱
تعاریف نظری و عملیاتی متغیرهای فرضیه     ۱۲
فصل دوم
ادبیات تحقیق (پیشینه تحقیق)
پیشینه نظری
مقدمه     ۱۸
فلسفه و ضرورتهای پوشش و حجاب اسلامی     ۱۹
پوشش اولیه ادم و حوا     ۲۸
کلاهی که غربیها سر ما گذاشتند     ۲۹
مدل و شکل پوشاک     ۳۱
آثار سوء و خطرات بی حجابی از دیدگاه پزشکی     ۳۳
ابتذال در پوشش و مد پرستی ضرورتی برای ادامه حیات غرب     ۳۴
علل و عوامل بی حجابی و ابتذال در پوشش     ۳۵
رنگ پوشاک     ۳۷
لباس متحد الشکل     ۳۸
پیشینه عملی
تحقیقات انجام شده     ۳۹
۱٫     ۳۹
۲٫     ۴۱
۳٫     ۴۳
۴٫     ۴۵
۵٫     ۴۷
فصل سوم
روش تحقیق
مقدمه     ۵۰
روش تحقیق و علت استفاده از آن     ۵۱
معرفی جامعه    ۵۲
معرفی نمونه و تعیین روش نمونه برداری     ۵۳
معرفی ابزار پژوهش و تعیین روایی و پایایی ابزار     ۵۴
ضمیمه
پرسشنامه مربوط به دانش آموزان     ۵۶
پرسشنامه دبیران     ۵۹
فهرست منابع     ۶۹
فهرست منابع اینترنتی     ۶۴

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 



:: برچسب‌ها: دانلود روش تحقیق بررسی نگرش دبیران و دانش اموزان دختر مقطع متوسطه نسبت به اجرای طرح لباس متحدالشکل ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود پروژه نگرش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی پیرامون عوامل موثر در ازدواج

فهرست مطالب
چکیده ۱
فصل اول
مقدمه ۳
بیان مسئله پژوهش ۶
بیان فرضیه‌های پژوهش ۶
هدف پژوهش ۸
ضرورت پژوهش ۸
تعریف مفاهیم پژوهش (تعریف نظری مفاهیم، تعریف عملیاتی مفاهیم) ۹
فصل دوم: دانستنیهای موجود در مورد عنوان پژوهش و پیشینه پژوهش
بخش نخست
تاریخچه ازدواج ۱۵
مفهوم ازدواج ۱۵
ازدواج در زمان مختلف در ایران ۱۹
ازدواج در ایران امروز ۲۰
ازدواج در کشورهای مختلف جهان ۲۰
انگیزه، اهداف، فواید و زمان ازدواج در دین اسلام ۲۳
ازدواج ازدیدگاه روانشناسی ۲۴
بخش دوم:
عوامل زناشویی ۲۵
تحرک اجتماعی و همسر گزینی ۲۵
دو متغیر اساسی: سن و ویژگیهای فرهنگی ۲۷
انتخاب همسر از دیدگاه فرهنگی ۲۷
بخش سوم:
عشق در ازدواج ۲۸
همسان همسری ۲۹
مشکلات و موانع موجود بر سر راه ازدواج ۳۰
پیشینه پژوهش ۳۱
فصل سوم: روش تحقیق
روش تحقیق ۳۴
گزینش نمونه ۳۴
روش نمونه‌گیری ۳۴
جامعه آماری ۳۴
حجم نمونه ۳۵
ابزار تحقیق ۳۵
مدت اجرای تحقیق ۳۶
روش آماری ۳۶
فصل چهارم: جمع‌آوری اطلاعات و یافته‌های پژوهش
مقدمه ۳۸
جداول دو بعدی مربوط به سئوالات پرسشنامه ۳۸
فصل پنجم : تجزیه و تحلیل نتایج پژوهش
استنتاج و نتیجه گیری ۵۱
موانع و محدودیتهای طرح تحقیق ۵۴
پیشنهادات ۵۵
منابع مورد استفاده ۵۶
ضمائم ۵۸
چکیده:
یکی از مهمترین رفتارهای اجتماعی انسان تشکیل خانواده و تلاش برای حفظ بقاء است در تمام ادیان الهی نیز به این امر توجه ویژه‌ای شده است. در قرآن مجید آیات بسیاری درباره ازدواج در ضرورت آن آمده است. مردم کشور ما نیز با عنایت فرهنگی غنی و ریشه‌دار خود و همچنین با تکیه بر اصول متعالی دین مبین اسلام همواره برای ازدواج و تشکیل خانواده اهمیت خاصی قائل بوده‌اند. در سالهای اخیر بدنبال تغییرات شگرف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، و اقتصادی در سطح جامعه، نوسانات چشمگیری نیز در کیفیت و کمیت ازدواج و طلاق در بین جوانان بروز نموده است که البته در مقایسه با جوامع دیگر این ارقام کمتر می‌باشد. ولی با عنایت به ریشه‌های عمیق فرهنگی و پشتوانه دینی در مردم کشورمان ضرورت بررسی مساله ازدواج و نقاط قوت و ضعف آن در جامعه از جهات مختلف احساس می‌گردد در راستای چنین احساسی نیاز و با توجه توان به محدودیت موضوع بر آن شدم تا مطالعه مقطعی (نظرسنجی) بر روی گروهی که آسیب‌پذیرترین اقشار جوان جامعه یعنی دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه شهید بهشتی انجام دهم ابزار اصلی پژوهش پرسشنامه ما خود ایفایی می‌باشد که اعتبار آنها تایید شده بود و این پرسشنامه‌ها برای دو گروه دانشجویان دختر و پسر به طور یکسان تهیه شده بود و سوالات آنها به شکل سئوالات بسته انتخاب گردید. از نتایج قابل توجه این طرح تاکید و اهتمام دختران و پسران بر عوامل معنوی و دینی و اخلاقی است به طوریکه اکثر ایشان ایمان و اصالت خانوادگی و تفاهم اخلاقی را از نکات بسیار موثر بر زندگی زناشویی دانسته‌اند. همچنین اکثر ایشان انگیزه ازدواج خود را برای دستورات الهی، احساس نیاز به داشتن یک همدلی و همرازی پیشگیری از آلوده شدن به مفاسد اجتماعی می‌دانند. هر دو گروه دختران و پسران به این واقعیت اذعان داشتند که اساسی‌ترین معضل در امر ازدواج مشکلات و نارسایی‌های اقتصادی است. آنچه از موضوع نتایج حاصل می‌آید آن است که دانشجویان عزیز ارزشهای منطبق بر ارزشهای دینی و ملی خود در امر ازدواج در نظر دارند ولی مشکلات و موانع بسیاری در راه تحقیق خواسته‌های ایشان وجود دارد که شایسته است مسئولین ذیربط و خانواده‌ها در جهت رفع موانع و تسهیل امر ازدواج تلاش درخور و کاربردی اعمال نمایند.

 



:: برچسب‌ها: دانلود پروژه نگرش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی پیرامون عوامل موثر در ازدواج ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 آذر 1392 | نظرات ()